Реклама проти абортів у США або правда колить очі








У  2009 році Організація з планування сім'ї (Planned Parenthood) провела 322 тис. абортів у США. Чи буває соціальна реклама занадто відвертою? Чи це відкриє очі суспільству на проблему абортів? Чи просто кожен сам вирішує, як до цього ставитись.

6 коментарів

Володимир Карагяур
Бачив і більш відвертіші соціальні реклами. Вважаю, що в штатах така реклама може заствити когось задуматись, але чи є сенс заборонти аборти незнаю. В штатах певна група людей дуже довго боролося за право робити аборти. Зараз хтось намагаєтсья змінити думку суспільства. Можливо краще б було б зробити ролік про те, яке, наприклад, щастя вони втрачають позбуваючись вагітності. показати радість народження та виховання…
Дарина Саїнчук
Дійсно, жінка яка їде на аборт напевно доведена до крайностей, особливо коли вона, ще не має власних дітей і можливо, сама у себе, вібвирає те щастя, про яке Ви кажете
Надія Григоренко
Зазвичай соціальну рекламу сприймають як щось таке, що має давити, гнітити, демотивувати… Показувати негативи і змушувати задумуватись.
Відверто чи не відверто, але цей негатив у рекламі може не сприйматись українцями. Тому що і так купа проблем, думати про щось ще погане не хочеться. І ще це вже не так вражає. У нас імунітет на таке.
А ось американці… на них може подіяти.
Тетяна Костишин
Зазвичай соц. рекламу знімають так, шо вона, хоч не хоч, а буде давити, гніти й демотивувати, хоча, в першу чергу, вона повинна стимулювати до зміни мислення, ставлення, поведінки, розбиття стереотипів, пробуджувати бажання думати, діяти, не бути байдужим і т.д.

Так, національна специфіка відіграє не останню роль, проте, якшо людина не є тупою деревиною, то розумні доводи мають «дойти», тут нац. приналежність, мені здається, значення немає, навіть по відношенню до американців.

Надія Григоренко
Ось нам зараз потрібна саме позитивна соціальна реклама.
Я маю на увазі не національні особливості (хоча й це теж), а ситуацію, коли в житті стільки проблем, що нові «не поміщаються».
Дарина Саїнчук
Дійсно Надіє, я з вами згідна, у нас позитивна соціадьна реклама дала б набагато більще результатів.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте